dijous, 25 de juny del 2009

Entrevista: Joan Rosich ens parla de la dinovena Nit de Marxa i del Reggus 2009



Avui ha estat Joan Rosich, de l'Associació Cultural Reggus, qui ha passat pel Club Cultura, i ho ha fet per parlar de la dinovena Nit de Marxa i de la 16ena edició del Reggus.

El diumenge 28 de juny, a partir de les 24 hores, se celebrarà la dinovena Nit de Marxa a La Palma amb l’actuació de The Pepper Pots, Rauxa i Game Over Selectors. L’entrada és gratuita.

El dissabte, 4 de juliol se celebra, al Parc de la Festa, la setzena edició del Festival Reggus. El cartell d’enguany està encapçalat per Derrick Morgan que estarà acompanyat per Derrick Morgan & Ranking Soldiers, Hermano L, Ras Kuko & Mad Sensi Band, Las Damas y la Orquestra Invisible.

El Reggus és un festival de petit format dedicat al reggae, ska, ritmes mestissos i músiques africanes i del món. Es tracta d'un festival ja consolidat i reconegut, amb una assistència estable de més de 2.000 persones, provinents de les comarques tarragonines, la resta de Catalunya i inclús d'altres zones.

El preu de l’entrada anticipada és de 15 euros i 19 a taquilla. Però si voleu una entradeta també la podeu aconseguir enviant un correu electrònic a clubcultura@punt6radio.cat