dijous, 26 de febrer del 2009

Òrbita R: Valoració del Carnaval!


El Carnaval ja ha arribat a la seva fi i com no podia ser d'altra manera els companys d'Òrbita R n'havien de fer una valoració. A la foto podeu veure un instant de com l'òrbita va viure aquest Carnaval 2009.

Recordeu de contestar la pregunta d'aquesta setmana de l'espai 'Que en penses Antón?'. Ho podeu fer a través de clubcultura@punt6radio.cat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi no m'enredeu mes.
em retiro dels escenaris.... o no.

Anònim ha dit...

Molt Bones Amics d’Ôrbita R, Soc l’Alex tot i que no m’agrada gaire contestar pel bloc, aquesta vegada m’he vist obligat a fer-ho per que no em funciona el correu.

En fi…..

Després d’algunes setmanes ocupats amb els exàmens i d’altres frikades, ja puc tornar respondre les vostres preguntes, us he confessar que el motiu principal de la meva absència ha estat per que els meus amics extraterrestres havien marxat de vacances al seu planeta aprofitant una oferta de l’imserso (es que ja tenen una edat).

Un cop ja han tornat i han instal•lat la seva base d’operacions al Pinar (digues-li tontos) ja puc tornar a consultar-los per mirar de respondre les vostres preguntes.

La pregunta d’aquesta setmana que feia referència al foc, i de que si ens quedem mirant-lo provoca que ens pixem al llit, es degut segons els meus amics extraterrestres, en que el foc en realitat es una arma alienígena hipnotitzadora d’una raça molt antiga de invasors espacials que volien esclavitzar a la humanitat i per tal de fer-ho van posar una substància hipnotitzadora al foc que provoca que quan se’l mira un nen de gran es converteix en un gran líder a les ordres dels invasors, el fer de que un nen es pixes al llit després de mirar el foc volia dir que la hipnotització havia sortit bé i que ja estava preparat per a ser un líder dolent i malvat quan fos gran.

O sigui que per tal d’eradicar els efectes del foc, el que hem de fer per mirar de desintoxicar-nos es agafar una galleda i pixar-nos fins a omplir-la i quan aquesta estigui plena la llençarem contra les flames tot cridant “la meva ment es lliure i no em dominareu sortiu de mi i hipnotitzeu a la vostra mare invasors de pacotilla!!!!”

Així d’aquesta manera la nostra ment quedarà neta i lliure de maldats i podem pensar en llibertat!!!!

Atentament.

Alex Garcia , el friki més friki de Reus.